VITACENTER® допоможе позбавитись від зайвої ваги!

Кожний третій житель планети має зайву вагу.
При цьому майже кожен з цих людей постійно намагається її позбутись. Хтось щоб сподобатись дівчині або хлопцю, хтось щоб вразити колег або друзів, хтось просто піклується про своє здоров’я. Адже надмірна вага веде до ризику виникнення багатьох захворювань, включаючи діабет, високий артеріальний тиск, серцево-судинні захворювання, інсульт і багато видів раку.

Є ті, хто втомився постійно витрачати гроші на новомодні спортзали та монотонне спортивне харчування або на дорогих дієтологів та їх надокучливі дієти. З рештою, частина людей досягає бажаного результату, частина — здається на самому початку, а потім намагається знову і знову. Буває і так, що, не дивлячись на всі зусилля, навіть за належної підтримки, людина не може знизити свою вагу.

Сучасна медицина вже давно допомагає тим, хто зневірився. В останні десятиліття активно розвивається одна з галузей хірургії, що займається лікуванням ожиріння – баріатрія.

У хірургічному відділенні VITACENTER® надається повний спектр допомоги та підтримки людям з зайвою вагою.

Деталі тут -> https://www.vitacenter.com.ua/hospital/fat/

Починаючи з баріатричних операцій на шлунку (бандажування, шунтування, різні варіанти гастропластики, внутрішньошлунковий балон), закінчуючи всіма видами пластичних операцій, які усувають косметичні дефекти.

Довіртеся професіоналам та отримайте довгоочікуваний бажаний якісний результат. Записуйтесь на консультацію та разом з лікарем обирайте оптимальну для вас тактику дій. Після операції обов’язково проводиться регулярний контроль показників крові, щоб вчасно скорегувати можливі відхилення. Кожен пацієнт отримує детальну інструкцію та абсолютну підтримку лікарів (хірург, дієтолог, ендокринолог, психолог), протягом усього періоду, до досягнення очікуваної ваги.

Любіть себе та будьте здорові!
З турботою про кожного пацієнта,
VITACENTER®