Запобігти прогресуванню захворювання та переходу його в хронічну стадію можливо завдяки достовірним клініко-діагностичним обстеженням.

Своєчасний початок лікування – гарантія економії власних коштів та найголовніше – Вашого часу. Адже, раннє виявлення будь-якої патології, дає можливість вчасно та успішно  її вилікувати, не дати шанс розвитку супутніх захворювань, які не лише негативно впливають на соціальну активність, а й на працездатність та на загальну якість життя.

Ефективність лікування прямо залежить від точно поставленого діагнозу. Можливо це лише завдяки результатам отриманих лабораторних досліджень. На базі багатопрофільної лікарні VITACENTER® клініко-діагностичні обстеження проводяться на сучасному автоматизованому обладнанні та перевіряються ще й під мікроскопом – детально аналізуючи кожен показник.

Клініко-діагностична лабораторія VITACENTER® пропонує перевірку аналізів біохімічним, клініко-гематологічним, цитологічним відділами, бактеріологічною лабораторією та можливо ще й встановити біологічне батьківство за допомогою ДНК-експертизи. 

Багатопрофільна лікарня VITACENTER® гарантує надання швидкого та точного результату!

Запис на прийом до лікаря за телефоном: 061- 289-07-05;  097- 289-07-05; 095- 289-07-05.

Любіть себе та будьте здорові! З турботою про кожного пацієнта,VITACENTER®