Унікальну для України операцію було виконано в VITACENTER®.

До нас звернувся пацієнт у якого був неприємний дискомфорт за грудиною та проблеми з вживанням їжі, навіть рідкої. Під час обстеження було виявлено онкологічне захворювання стравоходу, яке призвело до звуження та порушення проходження їжі.

Після консультації з професором Клименко В.М. та професором Клименко А.В., було запропоновано оперативне рішення проблеми. Суть операції полягала у видаленні ураженої частини стравоходу та заміщенні цієї частини новою, сформованою з часточки шлунку. Все це було виконано лапароскопічним способом, без великих розрізів. Це мінімізувало післяопераційний період та пришвидшило одужання пацієнта.   

Така унікальна операція показана в наступних випадках:

  • новоутворення стравоходу;
  • ахалазія кардії IV ступеня;
  • невиліковні стенози або стриктури стравоходу після опіків чи язв.

Уже через місяць після операції пацієнт вживав будь яку їжу без проблем! На сьогоднішній день, він почуває себе чудово, та дуже вдячний за допомогу.

В VITACENTER® виконано більше десяти таких операцій. Ми маємо достатньо досвіду проведення операцій, які раніше виконували тільки в Києві та за кордоном. Тож, якщо у Вас чи близьких є схожі проблеми, звертайтесь — ми допоможемо.

Любіть себе та будьте здорові!

З турботою про кожного пацієнта, VITACENTER®