Телефон
Будь ласка, скажіть, що дізналися номер на сайті 061.ua
07:30 - 18:00
Закрито
10.43 дуже добре
(520 оцінок)
Високі оцінки користувачів за Ціна
147 переглядів у квітні
20 людей рекомендують
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Інформація про компанію

Медичні і оздоровчі центри
Алергологія
Гастроентерологія
Педіатрія
Приватні клініки
Травматологія
Хірургія
Щелепно-лицьова хірургія
неврологія
Лікарні та поліклініки
Амбулаторії
Лікарні
Поліклініки
Про нас
VITACENTER - перша, сучасна та прогресивна приватна клініка м. Запоріжжя. Пацієнт може отримати повний комплекс послуг для всієї родини:  - профогляди фізичних осіб та підприємств з оформленням санкнижок - поліклініка - косультативно-діагностичні відділення в Хортицькому та Південному районах міста - діагностичний центр - багатопрофільний хірургічних та терапевтичний стаціонар - комплексні програми перевірки здоров'я Сheck-Up За необхідністю ми видаємо лікарняний лист за весь час перебування на стаціонарному лікуванні. Клініка сьогодні - це сучасні підходи до профілактики та лікування захворювань. Прогресивні малотравматичні методи оперативного лікування з мінім...

VITACENTER - перша, сучасна та прогресивна приватна клініка м. Запоріжжя.

Пацієнт може отримати повний комплекс послуг для всієї родини: 

- профогляди фізичних осіб та підприємств з оформленням санкнижок

- поліклініка

- косультативно-діагностичні відділення в Хортицькому та Південному районах міста

- діагностичний центр

- багатопрофільний хірургічних та терапевтичний стаціонар

- комплексні програми перевірки здоров'я Сheck-Up

За необхідністю ми видаємо лікарняний лист за весь час перебування на стаціонарному лікуванні.

Клініка сьогодні - це сучасні підходи до профілактики та лікування захворювань. Прогресивні малотравматичні методи оперативного лікування з мінімальним строком перебування в стаціонарі та реабілітації.

На базі багатопрофільної лікарні розташовані кафедри ЗДМУ та ЗМАПО.

Всі медичні послуги надаються на сучасному високотехнологічному обладнання. Провідні спеціалісти клініки постійно беруть участь у Всесвітніх конференціях та використовують унікальні запатентовані методики, які не залишають шрамів та забезпечують максимальну ефективність лікування.       

Проводяться симультанні операції, при яких працюють дві бригади хірургів різного профілю, що надає змогу під час одного наркозу робити декілька операцій. Наприклад, видаляють одночасно жовчний міхур та кісту на яєчнику.

 

Відгуки

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Обслуговування
0/12
Якість послуг
0/12
Співвідношення
0/12
Ціна
0/12
Відгук:

Завантажити фото: